Tentoonstelling fotowedstrijd 2016 - "Fruitige Beelden"

Beste Haspengouws fruit- en fotoliefhebber,

Bedankt voor al de inzendingen die we mochten ontvangen voor de fotowedstrijd "Fruitige Beelden" van de Keizerlijke Commanderie van de Edele Haspengouwse Fruyteniers en hun Gastronomie.

Graag nodigen we alle mededingers uit op de Opening van de tentoonstelling "Fruitige Beelden" met de best beoordeelde foto's van deze wedstrijd.
Deze plechtigheid zal doorgaan op zaterdag 11 februari 2017 om 17u00 in 'De Zoutkist' - Koninklijke Kunstkring Sint-Truiden - Tiensevest 25, 3800 Sint-Truiden.

De bekendmaking van de 3 winnaars en de winnaar van de publieksprijs zal plaatshebben op zaterdag 25 februari om 17u00 op dezelfde locatie: 'De Zoutkist' - Tiensevest 25, 3800 Sint-Truiden.
De stad Sint-Truiden biedt bij deze gelegenheid graag een receptie aan.

De tentoonstelling zal voor iedereen vanaf de openingsceremonie te bezichtigen zijn op zaterdag en zondag van 14u00 tot 17u00 en dit tijdens de 3 weekends van 12, 19 en 26 februari.
Tijdens deze tentoonstelling krijgen alle bezoekers de kans om één foto te nomineren voor de publieksprijs.

Later verhuist de tentoonstelling tijdelijk naar het Provinciehuis te Hasselt.

Wij hopen jullie talrijk te mogen begroeten bij deze gelegenheden.

Vriendelijke groet,

                Jos Lacroix                          Chris Stevens                   Luc Martens

                Voorzitter                           Ondervoorzitter              Maarschalk fotowedstrijd

PS. In het informatieblad van de stad Sint-Truiden van deze maand staat dat de tentoonstelling reeds in het weekend vanaf 5 februari te bezichtigen valt. Deze melding is foutief. Onze excuses voor dit misverstand.